Fotografie


Traditionele én eigentijdse schoolfotografie door Photo l’ecole

Schoolfotografie

Schoolfotograaf Photo l’ecole weet wat een goede schoolfoto is én hoe belangrijk deze dierbare herinnering is voor later.

Wij hebben jarenlange ervaring als schoolfotograaf met fotografie op zowel basisscholen, middelbare scholen, speciaal onderwijs, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen in heel Nederland. Wij werken met een jong en enthousiast team van ervaren schoolfotografen. Deze fotografen creëren bij u op school een leuke en ontspannen sfeer voor de kinderen om hen zo natuurlijk en ongedwongen mogelijk op de foto te zetten.

Zo wordt de fotografie dag een leuke en ontspannende dag met creatieve en mooie schoolfoto’s als resultaat.

In de wereld van schoolfotografie vindt er continu veranderingen plaats. In bijvoorbeeld fotografeer methodes, digitalisering en nieuwe fototrends. Doordat we blijven ontwikkelen in ons vakgebied, ervaart de school veel gemak tijdens de schoolfotografie en de afhandeling daarvan, en ouders bij het bestellen van schoolfoto’s.

schoolfotograaf Photo l'ecole Apeldoorn Deventer Zupthen
fotografie

Goede planning

Wij regelen een goed georganiseerde dag, met professionele en creatieve schoolfoto’s als resultaat.

Een goede planning is de key voor perfecte schoolfotografie. In overleg met school en/of ouderraad maken wij een passende planning voor de fotografiedag. Deze planning wordt in overleg met jullie afgestemd op jullie wensen en het lesrooster. Iedere school is uniek, waardoor het plannen van de fotodag zorgvuldig moet gebeuren. Afhankelijk van de beschikbare tijd en ruimte bouwen wij meerdere fotostudio’s op. Een goed geplande dag zorgt voor helderheid en structuur en uiteindelijk een relaxte en plezierige dag.

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met professionele apparatuur voor het inrichten van een fotostudio op locatie en het maken van een kwalitatieve foto. De kwaliteit van de schoolfoto’s die wij aan ouders leveren hebben een hoge kwamliteit.

Alle gemaakte foto’s worden op kantoor gecontroleerd en waar nodig bijgesneden of bewerkt. In ons professionele fotovaklab worden de schoolfoto’s op kleur gecorrigeerd en afgedrukt op hoge kwaliteit fotopapier. Een digitale foto wordt in de hoogst mogelijke resolutie naar de klant toegestuurd per e-mail.

Door onze complete online afhandeling voor scholen nemen we jullie alle zorg uit handen. Voor elke school maken we een gepaste aanbieding.

vrije fotografie