Fotografie


schoolfotograaf in actie

Traditionele én eigentijdse schoolfotografie op scholen

Fotografie

Photo l’ecole weet wat een goede schoolfoto is én hoe belangrijk deze herinnering is voor later.

Wij hebben jarenlange ervaring als schoolfotograaf op zowel basisscholen als middelbare scholen in heel Nederland. Wij werken met een jong en enthousiast team van ervaren schoolfotografen. De fotografen creëren bij u op school een leuke en ontspannen sfeer voor de kinderen om hen zo natuurlijk en ongedwongen mogelijk op de foto te zetten.

Onze fotografen zijn gewend om met jongeren om te gaan; zowel bij de individuele foto als bij het maken van klassenfoto’s. Dat betekent voor de school dat onze fotograaf zoveel mogelijk de organisatie op zich neemt en er voor zorgt dat er een minimale onderbreking is van het lesprogramma. Zo wordt de fotografiedag een leuke en ontspannende dag met mooie schoolfoto’s als resultaat.

Goede planning

Goede planning is de key voor perfecte schoolfotografie. In overleg met school en/of ouderraad maken wij een passende planning voor de fotografiedag. Deze planning wordt afgestemd op jullie wensen en het lesrooster. Iedere school is uniek, waardoor het plannen van de fotodag zorgvuldig moet gebeuren. Afhankelijk van de beschikbare tijd en ruimte bouwen wij meerdere studio’s op. Een goed geplande dag zorgt voor helderheid en structuur en uiteindelijk een relaxte en plezierige dag.

fotografie
vrije fotografie

Absenten

Als er op de fotografie dag van fotograferen absente of zieke kinderen zijn komen wij, in overleg met u, voor hen terug. Of zij kunnen, op afspraak, op een later tijdstip langskomen in onze fotostudio.

Het resultaat

Binnen één week na de fotografie ontvangt de school per kind een inlogkaart met daarop de verschillende voorbeeldfoto’s en een persoonlijk inlognummer en wachtwoord. Deze inlogkaarten zijn per groep gesorteerden gebundeld. De school hoeft deze alleen maar uit te delen aan de de kinderen. Het persoonlijke inlognummer geeft de ouder/verzorger toegang tot onze webshop waar de bijhorende foto’s kunnen worden bekeken en besteld.