Mijn Slimme Schoolpas App


Photo L’école weet hoe graag een school alles op elkaar heeft afgestemd, zodat je niet voor alles een ander pasje of sleuteltje nodig hebt.

Mijn Schoolpas App, méér dan een schoolpas,

Mijn Schoolpas App is alles in één. Steeds meer scholen maken gebruik van digitale kluisjes/lockers, betaalsystemen voor de kantine/vendingmachines en pasjes voor printers en de bibliotheek of mediatheek en zelfs toegang poortjes. Met Mijn Schoolpas App kan dat allemaal op één pas in de app. Als je nu op school al dezelfde bar- of qr-code voor meerdere toepassingen gebruikt, kan dat ook met Mijn Schoolpas App.

In de toekomst willen we dit nog verder uitbouwen. Helemaal geen fysieke sleutels, tags of pasjes meer, maar alles in één app op de telefoon.

Aanwezigheidsregistratie

Mijn Slimme Schoolpas App zou ook ingezet kunnen worden voor aanwezigheidsregistratie of het te laat melden van leerlingen.

Tijdelijke toegang

Als de liften bij jullie school met pasjes werken, zou je een leerling met een gebroken been tijdelijk toegang kunnen geven tot de lift via Mijn Slimme Schoolpas App.

Pushberichten sturen

We werken eraan om in de toekomst via Mijn Slimme Schoolpas App pushberichten te sturen naar leerlingen.

Op maat per school

Zien jullie zelf een goede mogelijkheid om Mijn Slimme Schoolpas App binnen jullie school in te zetten? Laat het ons weten en we denken graag mee en bouwen het voor jullie in de digitale schoolpas-app.

Minder gedoe en administratie

Wijzigingen doorvoeren is met een plastic Schoolpas veel gedoe. De administratie van de school moet contact opnemen met ons om de wijzigingen door te laten voeren en een nieuwe pas te laten drukken. Met Mijn Slimme Schoolpas App kan dit eenvoudig zelf gedaan worden en staan de wijzigingen direct in de app. Minder gedoe, minder plastic en minder tijd kwijt!

mijnschoolpas.app
Schoolfoto

Mijn Slimme Schoolpas App is

 

  • Simpel – alles is geregeld in één app, geen aparte documenten

  • Goedkoper – door het geautomatiseerde proces besparen we kosten

  • Duurzamer – geen plastic pasje meer

  • Aanpasbaar – geef de schoolpas de uitstraling van jouw school

  • Betrouwbaar – altijd toegang tot gegevens in een beveiligde omgeving

Mijnschoolpas.app
Mijnschoolpas.app
Mijnschoolpas.app
Mijnschoolpas.app schoolfotograaf photo l'ecole

Zo werkt het

  1. Wij komen foto’s maken op school (deze zijn ook voor de administratie en Mijn Slimme Schoolpas Aapp)
  2. We zetten Mijn Slimme Schoolpas App klaar en sturen een ontwerp volgens de wensen van school
  3. De school doet een laatste check
  4. De school zet de leerlingengegevens klaar vanuit het leerlingvolgsysteem
  5. Op de eerste schooldag activeren leerlingen hun Mijn Slimme Schoolpas App onder begeleiding van de mentor