Scholen


Waarom kiezen scholen voor Photo l’ecole?

Een perfect geplande schoolfotografie dag, professionele schoolfotografen en de beste service voor ouders en scholen.

Wij weten dat een goede schoolfoto een blijvende herinnering is voor later. Daarom nemen de schoolfotografen van Photo l’ecole de tijd om leuke ontspannen foto’s te maken van hoge kwaliteit. Wij streven niet alleen naar een topervaring voor de kinderen/leerlingen, maar ook voor het basis en voortgezet onderwijs. We zijn ervaren in het organiseren van een schoolfotografie dag, dus het regelwerk kun je met een gerust hart aan ons team overlaten.

planning schoolfotografie

Perfecte planning

Duidelijke afspraken, een perfecte planning en professionele schoolfotografen. Zo zorgen wij ervoor dat iedere schoolfotografie dag goed geregeld is.

scholen fotografie dag voortgezet onderwijs Photo l'ecolePhoto l'ecole

Perfecte schoolfotodag

Met aandacht voor de kinderen en leerlingen en door het gebruik van de nieuwste technieken maken wij schoolfoto’s waar ouders blij van worden.

schoolfotograaf scholen bestellen

Fijn voor de ouders

Ouders krijgen binnen twee weken via school een inlogkaart met daarop een inlogcode en wachtwoord waarmee ze eenvoudig in de webshop de schoolfoto’s kunnen bekijken, bestellen en betalen.

schoolfotograaf scholen ontvangen

Gemak voor school

Wij ontzorgen de scholen volledig, met onze eigen productie- en service afdeling zijn wij het aanspreekpunt voor de ouders. Wel zo prettig geregeld.

Scholen fotografie op basisonderwijs

Basisonderwijs

Scholen fotografie op middelbaar onderwijs

Voortgezet onderwijs

Scholen Speciaal onderwijs

Speciaal onderwijs

Scholen peuter fotografie

KDV en PSZ

Meld jullie school vandaag nog aan!

He team van Photo l’ecole gaat ook graag voor jouw school aan de slag om leuke schoolfoto’s te maken.

Ben je net zo enthousiast over onze schoolfoto’s als wij? Bel dan vandaag nog 0570-626246 en Marianne of Brenda helpen je graag verder en leggen je onze werkwijze uit. Zij brengen vrijblijvend je wensen in kaart in en indien gewenst, zetten zij de fotografie dag alvast voor je in optie in onze planning. Dat is handig omdat onze agenda zich snel vult en zo heb je toch de fotografiedatum die jullie goed uitkomt. Of vul ons contactformulier in.

scholen neem contact op