Over Photo l’ecole


online digitale schoolfotograaf

Photo l’ecole is de schoolfotograaf voor basis- en middelbare scholen in Nederland

Schoolfotograaf

Photo l’ecole is dé online digitale schoolfotograaf voor zowel basisscholen als middelbare scholen in heel Nederland. Wij staan voor traditionele én eigentijdse moderne schoolfotografie.

Een jong en enthousiast team van schoolfotografen maakt van de fotografiedag een leuke en ontspannen dag met als resultaat prachtige, creatieve schoolfoto’s die eruit springen en later een mooie herinnering aan de schooltijd vormen.

Photo l´ecole, schoolfotograaf
schoolfotograaf

Bij schoolfotograaf Photo l’ecole is de keus aan u

Bij Photo l’ecole bestaat de keuze om de schoolfoto’s volledig via internet te laten leveren. Zo kunnen ouders in de webshop zelf hun eigen fotopakket met gratis groepsfoto samenstellen uit één of meerdere opnames.

Natuurlijk is het ook nog mogelijk om als school te kiezen om de traditionele fotopakketten geleverd te krijgen die op school kunnen worden uitgedeeld aan de leerlingen. Betalingen, herinneringen en eventuele nabestellingen gaan dan wel buiten de school om. Zo heeft de school hier geen administratieve lasten van.

Er worden altijd meerdere opnames gemaakt zodat ouders minimaal de keuze hebben uiteen traditoneel portret en een ‘vrije’ opname. Daarnaast is er ook keuze uit verschillende achtergronden. In overleg wordt hierin vooraf een keuze gemaakt.

Photo l´ecole, schoolfotograaf, schoolfotografie

Een perfecte mix tussen fotograaf, tijd en top apparatuur geeft super kwaliteit

De fotografen van Photo l’ecole zijn getraind om in wisselende situaties toch een constante kwaliteit te realiseren. Door professionele studio’s mee te nemen, realiseren zij één of meerdere echte fotostudio’s met de ideale belichting gewoon op de locatie van de school. Zo wordt een fotografiedag een echte fotoshoot zoals in de bekende fotosudio’s met als resultaat foto’s van superieure kwaliteit, maar dan wel binnen de in afstemming met de school gemaakte planning.

Eigen fotolaboratorium

Photo l’ecole zorgt er voor dat binnen enkele dagen nadat de schoolfotograaf op school is geweest, de schoolfoto’s, inlogkaartjes, schoolpassen etc. op de school worden afgeleverd. Dit is mogelijk omdat de schoolpassen in eigen beheer worden geproduceerd. Net als de schoolfoto’s, die voordat ze worden afgedrukt eerst zorgvuldig worden uitgezocht en indien nodig geretoucheerd. Door gebruik te maken van het eigen moderne fotolaboratorium heeft Photo l’ecole het proces van fotografie tot levering in eigen beheer en de mogelijkheid de kwaliteit hoog te houden.

Privacy

De fotodiensten van Photo l’ecole zijn altijd discreet, veilig en vertrouwd. Ondanks dat de foto’s online worden aangeboden is het alleen mogelijk door het invoeren van een willekeurig gegenereerde code de foto’s te bekijken. Onze gegevens en bestanden zijn hierdoor op het hoogste niveau beveiligd.