Over Photo l’ecole


Over Photo l’ecole, de schoolfotograaf in heel Nederland

Schoolfotograaf

Photo l’ecole is dé online digitale schoolfotograaf voor zowel basisscholen, middelbare scholen, speciaal onderwijs, kinderdag verblijven en peuterspeelzalen in heel Nederland. Wij staan voor traditionele én eigentijdse moderne schoolfotografie.

Een jong en enthousiast team van schoolfotografen maakt van de schoolfotografie dag een leuke en ontspannen dag met als resultaat prachtige, creatieve schoolfoto’s die eruit springen en later een mooie herinnering aan de schooltijd vormen.

Photo l´ecole, schoolfotograaf Apeldoorn Deventer Zupthen
schoolfotograaf

Bij schoolfotograaf Photo l’ecole is de keus aan u

Bij Photo l’ecole bestaat de keuze om de schoolfoto’s volledig via internet te laten leveren. Zo kunnen ouders in de webshop zelf hun eigen fotopakket met gratis groepsfoto samenstellen uit één of meerdere opnames.

Natuurlijk is het ook nog mogelijk om als school te kiezen om de traditionele fotopakketten geleverd te krijgen die op school kunnen worden uitgedeeld aan de leerlingen. Betalingen, herinneringen en eventuele nabestellingen gaan dan wel buiten de school om. Zo heeft de school hier geen administratieve lasten van.

Er worden altijd meerdere opnames gemaakt zodat ouders minimaal de keuze hebben uiteen traditioneel portret en een ‘vrije’ opname. Daarnaast is er ook keuze uit verschillende achtergronden. In overleg wordt hierin vooraf een keuze gemaakt.

Photo l´ecole, schoolfotograaf, schoolfotografie

Een perfecte mix tussen schoolfotograaf en top apparatuur geeft super kwaliteit

De schoolfotografen van Photo l’ecole zijn getraind om in wisselende situaties toch een constante kwaliteit te realiseren. Door professionele studio’s mee te nemen, realiseren zij één of meerdere echte fotostudio’s met de ideale belichting gewoon op de locatie van de school. Zo wordt een fotografie dag een echte fotoshoot zoals in de bekende fotosudio’s met als resultaat schoolfoto’s van superieure kwaliteit, maar dan wel binnen de in afstemming met de school gemaakte planning.

Eigen fotolaboratorium

Photo l’ecole zorgt er voor dat binnen een week nadat de schoolfotograaf op school is geweest, de schoolfoto’s, inlogkaartjes, schoolpassen etc. op de school worden afgeleverd. Dit is mogelijk omdat de schoolpassen in eigen beheer worden geproduceerd. Net als de schoolfoto’s die,voordat ze worden afgedrukt, eerst zorgvuldig worden uitgezocht en indien nodig geretoucheerd. Door gebruik te maken van het moderne fotolaboratorium heeft Photo l’ecole het proces van fotografie tot levering in eigen beheer en de mogelijkheid de kwaliteit hoog te houden.

Privacy

De fotodiensten van Photo l’ecole zijn altijd discreet, veilig en vertrouwd. Wij werken volgens de richtlijnen van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en bieden online totaalgemak voor ouders en de school. Onze bestanden/foto’s en overige gegevens worden bewaard in een beveiligd ISO/NEN gecertificeerd datacentrum in Nederland.