Basisonderwijs


schoolfotografie basisonderwijs

Photo l’école levert schoolfoto’s op het basisonderwijs die eruit springen

Goede schoolfoto’s zijn belangrijk als herinnering voor later. Maar dat begint allemaal met de fotografiedag. Wat hier belangrijk is, is dat deze helemaal op rolletjes loopt zodat het een ontspannen dag wordt. Uiteindelijk levert dit namelijk leuke en creatieve schoolfoto’s op die voor mooie herinneringen zorgen.

Photo l’ecole weet dat en fotografeert dan ook niet voor niets al jarenlang op vele scholen in het basisonderwijs door heel Nederland.

Goede planning

Iedere school is uniek en dit maakt dat het plannen van een fotografiedag zorgvuldig moet gebeuren. Deze planning moet worden afgestemd op de wensen en het lesrooster van de school.

Een ideale werkwijze volgens directie en leerkrachten is wanneer kinderen maar één keer uit de klas hoeven worden gehaald en daarna snel weer verder kunnen met hun gewone schoolwerk. Een gehele bovenbouw groep in 15 minuten fotograferen, inclusief meerdere poses en een groepsfoto in de studio klinkt als een droom, maar maken wij tot werkelijkheid.

Geen idee hoe een planning voor schoolfotografie moet worden gemaakt? Geen probleem. Photo l’ecole maakt in overleg met de school en/of ouderraad een passende planning voor de fotografiedag die zorgt voor helderheid en structuur.

Webshop

Na de fotoshoot op school worden door ons op kantoor uit alle gemaakte schoolfoto’s de allerbeste geselecteerd en in onze webshop geplaatst. Hier kunnen ouders in een veilige omgeving de verschillende opnames van hun kinderen bekijken, bestellen en betalen.

In eenvoudige stappen kunnen zij een fotopakket met gratis groepsfoto samenstellen. Hierbij is het mogelijk om verschillende opnames op één fotovel te laten afdrukken. Daarnaast is er de mogelijkheid om andere fotoproducten te bestellen zoals bijvoorbeeld losse fotovellen, combivellen, fotocadeau artikelen, digitale downloads, etc. Betalen gaat veilig via iDeal, PayPal of bankoverschrijving. Leuk, makkelijk, veilig.

schoolfoto verwisselbare achtergrond

Nieuw: verwisselbare achtergrond

Voor de schoolfotografie op basisscholen is er nu een nieuwe mogelijkheid. De ouders van de leerlingen kunnen zelf de achtergrond kiezen die ze graag willen op de schoolfoto van hun kind.

De leerlingen worden tijdens de fotografiedag voor een witte achtergrond gefotografeerd. Bij het online bestellen van de foto’s, kunnen de ouders de verschillende beschikbare achtergronden proberen en selecteren voor de schoolfoto’s van hun kind.

Er is keuze uit diverse achtergronden en dus voor ieder wat wils. Een greep uit het aanbod: een vrolijke gekleurde hagelslag sprinkels, landelijke houtnerf, stoere afbladderende baksteen muur, speelse waterverf vegen of klassieke marmer-look.

schoolfoto verwisselbare achtergrond

Een perfecte mix tussen fotograaf, tijd en top apparatuur geeft super kwaliteit.

Foto’s als gemaakt tijdens een echte fotoshoot in de bekende fotostudio’s. Ook op school, tijdens de schoolfotografie is dit mogelijk. De professionele fotostudio’s die worden meegenomen door, maken een ideale belichting mogelijk. Hierdoor maken de fotografen van Photo l’ecole foto’s van een superieure kwaliteit.

megaposter, basisonderwijs

Gratis voor het basisonderwijs:

 • Teamfoto voor ieder teamlid
 • Setje portretfoto’s van elk teamlid
 • Foto CD met alle portretten en groepsfoto’s
 • Afscheidsfoto groep 8, keuze uit verschillende modellen
 • Gratis megaposter (vraag naar de voorwaarden)
 • Extra groepsfoto’s voor schoolarchief
 • Keuze uit verschillende opnames
 • Afdrukken in zwart/wit of sepia zonder meerkosten
 • De komst van Photo l’ecole kost de school niks

Met schoolfotograaf Photo l’ecole is uw schoolfotografie goed geregeld!

 • Mooie schoolfoto’s door professionele enthousiaste fotografen.
 • Gratis groepsfoto bij ieder fotopakket
 • Alles in eigen beheer.
 • Bestellen, nabestellen en betalen, alles gaat online. Dus geen gedoe meer voor de school.
 • Top kwaliteit schoolfoto’s voor een scherpe prijs.
 • Goede service aan scholen én ouders.