Basisonderwijs


Schoolfoto’s op het basisonderwijs die eruit springen

Wij maken op basisscholen in heel Nederland, op een enthousiaste en professionele wijze, leuke en creatieve schoolfoto’s die voor mooie dierbare herinneringen zorgen.

Goede planning

Iedere school is uniek en dit maakt dat het plannen van een fotografie dag zorgvuldig moet gebeuren. Wij zorgen, in overleg met jullie, voor een goed georganiseerde en gezellige fotografie dag. Geen idee hoe een planning voor schoolfotografie moet worden gemaakt? Geen probleem. Wij maken, in overleg met de school en/of ouderraad, een passende planning voor de fotografie dag die zorgt voor helderheid en structuur.

De fotodag

Op de fotodag zetten wij een professionele fotostudio neer, op een plek binnen school, die jullie het beste past. Het liefst staan we in een aparte ruimte om de kinderen wat meer rust te geven. Voor de groepsfoto zoekt de fotograaf een mooie binnen- of buitenlocatie, afhankelijk van het weer en jullie keuze voor het type groepsfoto.

Per kind maken wij meerdere opnames in verschillende poses om het beste eruit te halen. Eigenlijk maken wij per kind een professionele fotoshoot zoals dat bij modellen ook gebeurt.

Webshop

Na de fotoshoot op school, worden door ons op kantoor uit alle gemaakte schoolfoto’s de allerbeste opnames geselecteerd en in onze webshop geplaatst. Hier kunnen ouders in een veilige omgeving de verschillende opnames van hun kinderen bekijken, bestellen en betalen.

In eenvoudige stappen kunnen zij een fotopakket met daarin verschillende opnames, én een  gratis groepsfoto samenstellen. Daarnaast kunnen ze natuurlijk ook kiezen voor leuke fotocadeau artikelen of een digitale download.

Betalen gaat veilig via iDeal, PayPal of bankoverschrijving.

Leuk, makkelijk, veilig.

schoolfotografie basisonderwijs

Nieuw: verwisselbare achtergrond

Voor de schoolfotografie op basisscholen is er nu een nieuwe mogelijkheid. De ouders van de leerlingen kunnen zelf de achtergrond kiezen die ze graag willen op de schoolfoto van hun kind.

De leerlingen worden tijdens de fotografiedag voor een witte achtergrond gefotografeerd. Bij het online bestellen van de foto’s, kunnen de ouders de verschillende beschikbare achtergronden proberen en selecteren voor de schoolfoto’s van hun kind.

Er is keuze uit diverse achtergronden en dus voor ieder wat wils. Een greep uit het aanbod: een vrolijke gekleurde hagelslag sprinkels, landelijke houtnerf, stoere afbladderende baksteen muur, speelse waterverf vegen of klassieke marmer-look.

 

Bestel je schoolfoto’s nu ook voordelig in een digitaal fotopakket.

schoolfoto verwisselbare achtergrond

Leuke Hippe groepsfoto’s!

Naast de keuze voor traditionele groepsfoto’s is er ook de mogelijkheid om voor een andere groepsfoto te kiezen. Wij hebben verder de keuze uit een “blokken”foto, blije koppies foto, springfoto of bijvoorbeeld een panorama groepsfoto, voor deze laatste worden de leerlingen in kleine groepjes gefotografeerd. Achteraf worden deze foto’s tot één aansluitende panorama groepsfoto gemonteerd.

Voordelen hiervan zijn dat het schoolplein vrij blijft om te spelen, groepen maar één keer worden gestoord in de les en regen of zon geen probleem vormen.

Daarnaast hebben wij ook nog andere leuke moderne mogelijkheden voor de groepsfoto’s.

In overleg wordt een stijl gekozen die bij de school past.

De voordelen voor de ouders:

 • Keuze uit meerdere verschillende opnames
 • Bij ieder fotopakket een GRATIS groepsfoto
 • Keuze uit traditionele groepsfoto of een andere hippe groepsfoto
 • Een voordelig digitaal fotopakket  te bestellen in de webshop
 • Online al een foto vanaf € 2,50
 • Zelf het afleveradres kiezen, zo kunnen foto’s ook direct bij bijvoorbeeld opa en oma afgeleverd worden
 • Inloggegevens blijven het hele jaar geldig
 • Bestellingen boven de 25 euro is gratis verzending
 • Presentje voor hulpouders
schoolfotografie basisonderwijs
megaposter, basisonderwijs

Gratis voor de school

We komen kosteloos fotograferen, en bieden als dank voor onze komst, een aantal producten gratis aan:

 • Teamfoto voor ieder teamlid
 • Setje portretfoto’s van elk teamlid
 • Download met alle portretten en groepsfoto’s voor de schooladministratie
 • Afscheidsfoto groep 8, keuze uit verschillende modellen
 • Gratis megaposter (vraag naar de voorwaarden)
 • Extra groepsfoto’s voor schoolarchief
 • Bestellen en betalen gaat online, dus geen gedoe meer voor de school
schoolfotografie basisonderwijs