Mogelijkheden basisonderwijs


schoolfotografie basisonderwijs

Leuke fotopakketten met een GRATIS groepsfoto

Schoolfoto’s via internet: geef al het werk van schoolfotografie uit handen

Scholen hebben het al druk genoeg, daar hoeft niet ook nog eens de administratie van schoolfoto’s bij bovenop te komen. Daarom biedt Photo l’ecole de mogelijkheid om schoolfoto’s volledig via internet te laten bestellen, betalen en leveren.

Gemak voor de school en voor de ouders

Geen gedoe meer met de administratie van betalingen voor scholen en geen gedoe meer met het gepast betalen van schoolfoto’s voor ouders. Nadat de kinderen zijn gefotografeerd en de inlogkaarten of fotopakketten aan de kinderen zijn uitgedeeld, heeft de school geen omkijken meer naar de schoolfoto’s. Bij beide mogelijkheden gaat de betaling volledig buiten de school om en kunnen ouders dit zelf regelen.

Mogelijkheden basisonderwijs:

 • Schoolfoto’s via internet: Bekijken, bestellen en betalen via onze beveiligde bestelsite
 • Schoolfoto’s via school: Fotopakketten uitdelen op school, ouders betalen online
schoolfoto via internet

Schoolfoto’s via internet

Online een eigen fotopakket samenstellen met meerdere écht verschillende opnames

Ouders kunnen in de webshop de verschillende opnamen van hun kinderen bekijken en zelf kiezen welke van de gemaakte opnames zij op een fotovel afgedrukt willen hebben. In eenvoudige stappen kunnen zij zo zelf een fotopakket samenstellen met een gratis groepsfoto.

Naast de fotopakketten is er ook ruime keus in andere leuke fotoproducten zoals bijvoorbeeld losse fotovellen, combivellen, fotocadeau artikelen, digitale downloads, etc.

Het afrekenen van de schoolfoto’s gaat gemakkelijk en veilig via iDeal, PayPal of bankoverschrijving.

Nadat de bestellingen zijn verwerkt, worden deze met Post NL rechtstreeks naar het opgegeven adres verstuurd. Dit kan dus ook het adres van opa en oma zijn bijvoorbeeld. De bestelling is dan binnen enkele dagen in huis.

Nieuw: verwisselbare achtergrond

Voor de schoolfotografie op basisscholen is er nu een nieuwe mogelijkheid. De ouders van de leerlingen kunnen zelf de achtergrond kiezen die ze graag willen op de schoolfoto van hun kind.

De leerlingen worden tijdens de fotografiedag voor een witte achtergrond gefotografeerd. Bij het online bestellen van de foto’s, kunnen de ouders de verschillende beschikbare achtergronden proberen en selecteren voor de schoolfoto’s van hun kind.

Er is keuze uit diverse achtergronden en dus voor ieder wat wils. Een greep uit het aanbod: een vrolijke gekleurde hagelslag sprinkels, landelijke houtnerf, stoere afbladderende baksteen muur, speelse waterverf vegen of klassieke marmer-look.

schoolfoto verwisselbare achtergrond
Groepsfoto

Leuke Hippe groepsfoto’s!

Naast de keuze voor traditionele groepsfoto’s is er ook de mogelijkheid om voor een Pano groepsfoto te kiezen. Hiervoor worden de leerlingen in kleinere groepen in een mobiele studio op school gefotografeerd. Achteraf worden deze foto’s tot één aansluitende panorama groepsfoto gemonteerd.

Voordelen hiervan zijn dat het schoolplein vrij blijft om te spelen, groepen maar één keer worden gestoord in de les en regen of zon geen probleem vormen.

Daarnaast hebben wij ook nog andere leuke moderne mogelijkheden voor de groepsfoto’s.

In overleg wordt een stijl gekozen die bij de school past.

Schoolfoto’s via school

Een fotopakketje mee naar huis en de administratieve afhandeling online

Het mee naar huis krijgen van een “ouderwets” fotopakketje blijft natuurlijk ook leuk. Om dit ook leuk te houden voor leerkrachten, wordt de administratieve rompslomp uit handen genomen en verloopt betaling volledig online.

 • Ouders ontvangen de voordelige fotopakketten via school
 • De fotopakketten kunnen online betaald worden
 • Niet afgenomen foto’s kunnen kosteloos geretourneerd worden (via school)
 • Photo l’ecole houdt de hele administratie bij
 • Betalingsherinneringen kunnen eventueel rechtstreeks naar de ouders verzonden worden

Het uitdelen van fotopakketten via de school is een stuk voordeliger voor ouders. Bij een uitgedeeld fotopakket ziet de ouder direct de professionele kwaliteit van de foto’s. Via een beeldscherm is dit niet mogelijk, mede omdat kleuren van beeldschermen kunnen afwijken. Daarnaast heeft, ondanks de moderne tijd, niet iedereen de beschikking tot een computer met internet.

fotoproducten bestellen

De voordelen voor de ouders:

 • Keuze uit meerdere verschillende opnames
 • Online al een foto vanaf € 2,50
 • Bij ieder fotopakket een GRATIS groepsfoto
 • Ook een voordelig digitaal fotopakket  te bestellen in de webshop
 • Keuze uit traditionele groepsfoto of de hippe Panorama groepsfoto
 • Bestellen en betalen gaat online, dus geen gedoe meer voor de school
 • Zelf het afleveradres kiezen, zo kunnen foto’s ook direct bij bijvoorbeeld opa en oma afgeleverd worden
 • Inloggegevens blijven het hele jaar geldig
 • Bestellingen boven de 25 euro gratis verzonden