Schoolkrant Basisonderwijs


Schoolkrant basisonderwijs

Lees hier de schoolkrant van schoolfotograaf Photo l’ecole voor het basisonderwijs

Ontwerp zelf je ideale schoolfoto

  • Verschillende foto’s per kind

  • Kies uit 100+ achtergronden

  • Stel je eigen fotopakket samen

  • Gratis groepsfoto bij ieder fotopakket

  • Je leukste foto plaats je op fotocadeaus

  • 100% tevredenheidsgarantie

Mail ons voor meer info.

basisonderwijs schoolkrant

NIEUW!!!

Bestel je schoolfoto’s nu ook voordelig in een digitaal fotopakket

Goede planning

In het basisonderwijs is iedere school uniek en dit maakt dat het plannen van een fotografie dag zorgvuldig moet gebeuren. Wij zorgen, in overleg met jullie, voor een goed georganiseerde en gezellige fotografie dag.

Geen idee hoe een planning voor schoolfotografie moet worden gemaakt? Geen probleem. Wij maken, in overleg met de school en/of ouderraad, een passende planning voor de fotografie dag die zorgt voor helderheid en structuur.

Webshop

Na de fotoshoot op school, worden door ons op kantoor de gemaakte schoolfoto’s uitgezocht en in onze webshop geplaatst waar ouders in een veilige omgeving de verschillende opnames van hun kinderen bekijken, bestellen en betalen. In eenvoudige stappen kunnen zij een fotopakket met daarin verschillende opnames, én een  gratis groepsfoto samenstellen. Daarnaast is er ook een ruime keuze aan voor leuke foto cadeau artikelen of een digitale downloads.

Leuk, makkelijk, veilig.

Meld jullie school vandaag nog aan!

Het team van Photo l’ecole gaat ook graag voor jouw school aan de slag om leuke schoolfoto’s te maken.

Ben je net zo enthousiast over onze schoolfoto’s als wij? Bel dan vandaag nog 0570-626246 en Marianne of Brenda helpen je graag verder en leggen je onze werkwijze/webshop uit. Zij brengen vrijblijvend je wensen in kaart in en indien gewenst, zetten zij de fotografie dag alvast voor je in optie in onze planning. Dat is handig omdat onze agenda zich snel vult en zo heb je toch de fotografiedatum die jullie goed uitkomt. Of vul ons contactformulier in.