Voortgezet onderwijs


Een uitgebreid gratis servicepakket voor het voortgezet onderwijs

Door tijdens het fotograferen op scholen in het voortgezet onderwijs direct de gegevens van de leerlingen aan de foto’s te koppelen, wordt er bijzonder efficiënt gewerkt. Dit maakt Photo l’ecole één van de meest service gerichte schoolfotografen voor het voortgezet onderwijs.

Extra service voor scholen in het voortgezet onderwijs

Omdat Photo l’ecole het gehele proces van fotografie tot en met de productie van de fotopakketten, schoolpassen etc. in eigen beheer heeft, kan er zeer snel en efficiënt worden gewerkt waarbij de kwaliteit ook nog eens hoog is.

Al tijdens het fotograferen worden de gegevens van de leerlingen direct aan de schoolfoto gekoppeld. Binnen één dag na de fotografie worden de digitale bestanden, afgestemd met de schooladministratie (Magister, SIM, Pernasys of ieder ander systeem) al verstuurd naar de school.

Aan scholen in het voortgezet onderwijs wordt een uitgebreid GRATIS servicepakket geleverd. Onderaan deze pagina vind u een overzicht van de inhoud hiervan.

Privacy

Privacybescherming wordt steeds belangrijker. Wij werken volgens de richtlijnen van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en bieden online totaalgemak voor ouders en de school. Onze bestanden/foto’s en overige gegevens worden bewaard in een beveiligd ISO/NEN gecertificeerd datacentrum in Nederland.

Gratis schoolpassen

Aan alle leerlingen van de school wordt een gratis schoolpas, voorzien van pasfoto en een magneetstrip, chip of barcode geleverd. De pas wordt kosteloos door Photo l’ecole geheel naar de wensen van de school ontworpen. De levering van de schoolpassen voor de leerlingen en teamleden vindt plaats binnen één week.

Mifare-pas

Photo l’ecole heeft ook de mogelijkheid om de zogenaamde Mifare-pas te leveren. Deze passen bevatten een ingebouwde chip waarop informatie kan worden geplaatst. Op die manier kunnen leerlingen bijvoorbeeld hun kluisje openen met behulp van de chip. Steeds meer scholen stappen over op het gebruik van een dergelijke pas.

Waarom?

De schoolpassen kunnen voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Bijvoorbeeld als identificatie tijdens schoolfeesten, maar ook als betaalmiddel voor kopieerapparaten of in de kantine. Voorzien van een barcode kan een leerlingpas ook van nut zijn in de mediatheek (bijv. voor Aura bibliotheek software) of ten behoeve van aanwezigheidsregistratie.

Een pas verloren of een mutatie? Binnen 1 week kan een nieuwe pas worden geleverd. Photo l’ecole weet immers wat service is.

Goede Planning

Een goede planning is de key tot perfecte schoolfotografie. Samen met de school maakt Photo l’ecole de ideale planning die aan alle eisen van de school voldoet en waarin iedere mentor de mogelijkheid krijgt om samen met zijn of haar klas op de foto te gaan. Afhankelijk van de beschikbare tijd en ruimte, worden er meerdere studio’s opgebouwd. Zo kan de fotografie vlekkeloos en op een vriendelijke, leuke en vlotte manier verlopen.

schoolfotografie voortgezet onderwijs

Gratis schoolpas

schoolpassen

Een perfecte mix tussen fotograaf, tijd en top apparatuur geeft super kwaliteit.

Foto’s als gemaakt tijdens een echte fotoshoot in de bekende fotostudio’s. Ook op school, tijdens de schoolfotografie is dit mogelijk. De professionele fotostudio’s, die worden meegenomen door onze fotografen, maken een ideale belichting mogelijk. Hierdoor maken de fotografen van Photo l’ecole foto’s van een superieure kwaliteit.

megaposter, basisonderwijs
schoolpassen

Het GRATIS servicepakket bestaat uit:

 • Dag na fotografie: download met alle gefotografeerde leerlingen en/of personeelsleden, gekoppeld aan het leerling- of personeelsnummer afgestemd op uw administratiesysteem;
 • Download met alle klassenfoto’s/portrettenkaarten voor uw administratie/schoolarchief;
 • Download met alle gefotografeerde leerlingen gekoppeld aan de naam, handig voor de jaarboeken;
 • De GRATIS schoolpas. De schoolpas wordt, geheel conform uw wensen, ontworpen en geleverd voor elke leerling met barcode en/of magneetstrip (Mifare RFiD pas is ook mogelijk). De passen worden binnen één week na fotografiedatum geleverd;
 • Gratis examenfoto in een luxe fullcolour map met fraaie omslag en contourtekening;
 • Gratis teamfoto, ieder teamlid ontvangt een leuke digitale teamfoto;
 • Gratis digitale foto van het OOP en management;
 • Gratis download met alle bestanden in hoge resolutie van de persoonlijke foto’s van alle personeelsleden;
 • Gratis digitale klassenfoto voor de mentor;
 • Stickervellen voor archief / stamkaart;
 • Smoelenboek; handig voor inval leerkrachten;
 • Gratis super megacanvas (formaat 100×150 cm) voor in school met daarop alle gefotografeerde leerlingen.
 • Tweede ronde fotografie voor afwezige leerlingen;
 • Fotografie nieuwe brugklassers in het voorjaar.