Mogelijkheden voortgezet onderwijs


online digitale schoolfotograaf

Mogelijkheden voortgezet onderwijs

Schoolfoto’s via internet: geef al het werk van schoolfotografie uit handen.

Scholen hebben het al druk genoeg, daar hoeft niet ook nog eens de administratie van schoolfoto’s bij bovenop te komen. Daarom biedt Photo l’ecole de mogelijkheid om ouders de schoolfoto’s volledig via internet te laten bestellen, betalen en leveren.

Mogelijkheden voortgezet onderwijs:

 • Schoolfoto’s via internet: Bestellen via onze beveiligde online bestelsite

 • Uitleveren via school: De fotopakketten worden geleverd met een factuur en ouders betalen online

Bij beide mogelijkheden gaat de betaling volledig via school om en heeft de school hier zelf dus geen werk meer mee.

Photo l’ecole biedt daarnaast ook de mogelijkheid om fotopakketten op rekening van de school te leveren, dit brengt een meer gunstige prijs met zich mee.

Schoolfoto’s via internet

Wanneer er gekozen wordt om de complete afhandeling van de schoolfotografie via internet te laten verlopen, betekent dit dat de school geen enkele administratieve handeling meer hoeft te doen.

Binnen een week na de fotografie ontvangt de school de inlogkaartjes per groep gebundeld. De leerkracht hoeft deze inlogkaartjes alleen nog maar aan de kinderen mee te geven. Photo l’ecole doet de rest.

Zelf online je eigen fotopakket samenstellen

Met de inlogkaartjes kunnen ouders inloggen in de webshop van Photo l’ecole. Hier kunnen zij in eenvoudige stappen een actiepakket met gratis groepsfoto samenstellen uit de meerdere gemaakte opnames. Daarnaast is er ook een ruime keuze aan andere leuke fotoproducten zoals bijvoorbeeld losse fotovellen, fotokado artikelen, digitale downloads etc.

Het afrekenen van de schoolfoto’s gaat gemakkelijk en veilig via iDeal, PayPal of bankoverschrijving.

Nadat de bestellingen zijn verwerkt, worden deze met Post NL rechtstreeks naar het opgegeven adres verstuurd. Dit kan dus ook het adres van opa en oma zijn bijvoorbeeld. De bestelling is dan binnen enkele dagen in huis.

Een fotopakketje mee naar huis en de administratieve afhandeling online

Het mee naar huis krijgen van een “ouderwets” fotopakketje blijft natuurlijk ook leuk. Om dit ook leuk te houden voor leerkrachten, wordt de administratieve rompslomp uit handen genomen en verloopt betaling volledig online.

 • Ouders ontvangen de voordelige fotopakketten via school of PostNL
 • De fotopakketten kunnen online betaald worden
 • Niet afgenomen foto’s kunnen kosteloos geretourneerd worden
 • Photo l’ecole houdt de hele administratie bij
 • Betalingsherinneringen gaan rechtstreeks naar de ouders, niet via school
 • Ouders hebben de gelegenheid om via onze website foto’s na te bestellen

Er kan worden gekozen voor verschillende soorten fotopakketten bij Photo l’ecole. Vrijwel iedere combinatie is mogelijk. Pakketten bestaan altijd uit een klassenfoto en diverse formaten portretfoto’s.

Een pakket kan worden geleverd vanaf € 7,50

Het uitdelen van fotopakketten via de school is een stuk voordeliger voor ouders. Bij een uitgedeeld fotopakket ziet de ouder direct de professionele kwaliteit van de foto’s.

Onze voordelen:

 • Binnen enkele dagen na fotografie al de gegevens voor uw schooladministratie in huis
 • Binnen één week de schoolpassen klaar
 • Er wordt een gratis terugkomdag gepland om zieke en absente leerlingen alsnog op de foto te zetten
 • Snelle levering nabestelling schoolpas (binnen 1 week)
 • Het bestellen, nabestellen en betalen van schoolfoto’s gaat online, dat is sneller, goedkoper en de school heeft er geen omkijken naar
 • Verschillende mogelijkheden voortgezet onderwijs, via internet of pakketten uitdelen.
 • Naast de standaard portretfotografie kan er ook gekozen worden voor vrijere opnames
 • Photo l’ecole rekent de eerste weken geen verzendkosten.

mogelijkheden voortgezet onderwijs
portrettenkaart

Portrettenkaart

Wanneer het moeilijk is om de klassen op mentor niveau bij elkaar te krijgen, dan wordt er zonder problemen een mooie portrettenkaart gemaakt.

Hiervoor worden de portretfoto’s van alle leerlingen met hun namen op één fotovel geplaatst met de vermelding van hun klas, schoolnaam en – logo en het leerjaar.

De achtergrond van de portrettenkaart kan bijvoorbeeld worden ingevuld met een foto van het schoolgebouw of met een mooi kleurverloop.

Extra korting:

Wanneer er gekozen wordt om de schoolfotografie in de maand november plaats te laten vinden, wordt er een korting van één euro per gefotografeerde leerling gerekend. Om de schooladministratie toch compleet te hebben bij de start van het nieuwe schooljaar, worden in juni alvast gratis de nieuwe brugklassers gefotografeerd. Zij hebben dan ook meteen een schoolpas direct aan het begin van het schooljaar.