Bestellen


Super leuke fotoproducten te bestellen in ons online bestelsysteem

Bestellen

Voor het bestellen van de schoolfoto’s maakt Photo l’ecole gebruik van een veilig en online bestelsysteem.

Alle gemaakte schoolfoto’s worden voorzien van een uniek loginnummer en wachtwoord. Deze gegevens, samen met een voorbeeldfoto, worden per leerling afgedrukt op een inlogkaart. Deze inlogkaarten worden per groep gebundeld zodat de school ze gemakkelijk kan verspreiden onder de leerlingen.

De schoolfoto’s van een kind worden zichtbaar na het invullen van dit unieke loginnummer gecombineerd met het wachtwoord op de bestelsite. In de beveiligde bestelomgeving kan in eenvoudige stappen een bestelling worden samengesteld en geplaatst.

Het afrekenen van de bestelling van de schoolfoto’s gaat gemakkelijk, vertrouwd en veilig  via Ideal, PayPal of bankoverschrijving.

Bestellingen van meerdere kinderen kunnen worden gecombineerd in één (na)bestelling. Dit kan worden gedaan door op “nog een inlogkaartje” te klikken en daarna in te loggen met het volgende loginnummer en bijbehorend wachtwoord.

online schoolfoto
schoolfoto's

Een gratis groepsfoto bij ieder fotopakket

  • Alle foto’s zijn te bestellen in kleur, zwart-wit of sepia.
  • Bestellingen van meerdere kinderen kunnen worden samengevoegd.
  • Bestellingen kunnen veilig en gemakkelijk betaald worden met iDeal, PayPal of bankoverschrijving.
  • Binnen enkele werkdagen wordt de bestelling op het gewenste adres geleverd.

Super leuke Fotoproducten

De webshop biedt een ruime keus aan leuke fotoproducten met daarop de schoolfoto zoals:

  • Fotopakketten met een GRATIS groepsfoto.
  • Fotovellen, van klein tot groot. Voor iedere wens een fotovel naar keuze.
  • Diverse soorten combivellen.
  • Digitale download, voor op de telefoon, om zelf af te drukken of om in een eigen fotoboek te plaatsen.
  • Canvas, leuk voor aan de muur. Verkrijgbaar in verschillende groottes.
  • Fotocadeau-artikelen, zoals bijvoorbeeld een mok, muismat, t-shirt etc.
fotoproducten bestellen
schoolfoto vellen

Fotovellen

Elke foto wordt afgedrukt met professionele apparatuur op het beste Fuji professional papier van het formaat 10×15 cm tot 50×75 cm.

De werkelijke papierformaten kunnen iets afwijken van de bekende afgeronde maten zoals vermeld in de webshop.

Wanddecoraties

Sommige schoolfoto’s verdienen extra aandacht. Wat is er leuker dan een uitvergroting op canvas, plexiglas, hout of aluminium.

Canvas

De mooiste schoolfoto’s verdienen een prominente plek in huis of op kantoor. Photo l’ecole print de foto met de mooiste herinneringen op het beste linnen en spannen het canvas met de hand op. Een echte aanwinst in het interieur! Het canvas wordt geleverd op echt linnen van hoogwaardige kwaliteit. Deze wandversiering is uv-bestendig en gaat levenslang mee. Het canvas heeft een subtiel frame van 2 cm dikte.

Hout

De schoolfoto wordt in een hoogwaardige fullcolourprint op het houten paneel aangebracht. Het hout is perfect afgewerkt, waardoor er geen scherpe randen of oneffenheden zichtbaar zijn. Daarnaast wordt het paneel eerst voorzien van een speciale whitewash. Met deze witte printlaag als basis komt de foto nog beter tot zijn recht!

Plexiglas

Een schoolfoto kan ook op plexiglas worden besteld waarbij er keuze is uit enkele verschillende afmetingen. Door de hoogwaardige, fullcolourprint gaat het kunstwerk jarenlang mee. De foto op plexiglas is zelfs zo duurzaam dat hij ook  buiten opgehangen kan worden. Om het cadeau meteen op te kunnen hangen zitten er standaard al 4 gaten in de hoeken van het plexiglas paneel zodat het handige ophangsysteem, dat erbij wordt geleverd, makkelijk kan worden bevestigd.

Aluminium

De mooiste schoolfoto op een wel heel bijzondere manier aan de muur? Laat hem dan afdrukken op een origineel Chromaluxe aluminium fotopaneel. De Chromaluxe panelen zijn in een paar verschillende afmetingen verkrijgbaar. Zo is er altijd een passend formaat voor iedere foto! De foto wordt full colour afgedrukt op het aluminium paneel. Het fotopaneel kan tegen een stootje en is krasvast waardoor er superlang van dit mooie cadeau kan worden genoten!

schoolfoto canvas winnen