Contact


Wilt u meer weten of heeft u vragen over de werkwijze van schoolfotograaf Photo l’école? Neem dan direct contact met ons op.

Als u in het contactformulier uw gegevens invult en uw bericht of vragen achterlaat dan beantwoorden wij deze zo snel mogelijk. Heeft u liever telefonisch contact bel ons dan gerust, wij staan u graag te woord.

Contact mogelijkheden

Telefonisch bereikbaar:

Maandag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Vrijdag van 9:00 uur tot 13:00 uur.

Heeft u een vraag, stuur dan een e-mail naar info@photolecole.nl, deze beantwoorden wij dan z.s.m.

T: 0570 – 626246

Adres
Robert Kochlaan 1
7415EM Deventer

Kvk 71617795

NL858785316B01

info@photolecole.nl

Hier kunt u onze algemene voorwaarden lezen en klik hier voor onze privacyverklaring

  Schoolfotograaf op jouw school?

  Wij maken schoolfoto’s op basisscholen, middelbare scholen, speciaal onderwijs, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen door heel Nederland.
  Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past. Neem contact op voor meer informatie, een vraag of voor het maken van een afspraak.

  Voortgezet onderwijs schoolfotografie contact

  Helpdesk voor vragen

  Bij vragen over onze webshop of verzoeken krijg je altijd direct één van onze medewerkers te spreken. Ouders kunnen rechtstreeks contact opnemen als zij vragen hebben over de schoolfoto’s of het bestellen ervan.

  Duidelijke afspraken

  We streven niet alleen naar een topervaring voor de kinderen/leerlingen, maar natuurlijk ook voor de scholen. We zijn ervaren in het organiseren van een perfect geplande schoolfotografie dag. Het regelwerk kun je dus met een gerust hart aan ons overlaten.

  Professionele schoolfotografen

  Onze schoolfotografen zijn gewend om met kinderen en pubers te werken. Als ze het spannend vinden stellen de fotografen hun gerust en nemen ze de tijd. Alles voor leuke en spontane schoolfoto’s en toekomstige herinneringen.