Digitale schoolfoto


Digitale schoolfoto

Wil je graag een digitaal bestand van je schoolfoto bestellen? Geen probleem, dat kan natuurlijk ook in onze webshop. Combineer zelf je schoolfoto’s met de vele achtergronden.

Je kunt niet alleen een digitaal bestand van de portretfoto’s bestellen. Ook van de broer-zus foto’s en de groepsfoto kun je natuurlijk in onze webshop een digitaal fotobestand in hoge resolutie bestellen.

Download je digitale schoolfoto!

De digitale schoolfoto’s worden in hoge resolutie, per e-mail naar je gestuurd. Dit bestand kun je gebruiken voor verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld om zelf af te laten drukken of om te delen op social media zoals bijvoorbeeld Facebook, Instagram etc.

Digitaal fotopakket

Naast losse digitale bestanden bieden wij in onze webshop ook een erg leuk en voordelig compleet digitaal fotopakket aan. In dit digitale fotopakket zitten zowel de digitale bestanden van de portretfoto’s als van de groepsfoto.

Bestellen

Wil je graag meteen een digitaal bestand van jouw schoolfoto bestellen, klik dan hier om direct naar onze webshop te gaan en login met de gegevens die je via school hebt gekregen.

Heb je een vraag over je schoolfoto’s of over het bestellen ervan, neem dan contact met ons op.