Bestellen


Bestellen van schoolfoto’s

Jouw schoolfoto’s verdienen een mooi plekje in huis, bijvoorbeeld in de woonkamer. Wacht daarom niet met het bestellen van jouw schoolfoto’s. Laat ze afdrukken op hoogwaardig fotopapier of kies voor een digitale download, leuke foto cadeau artikelen, een canvas afdruk of een mooie poster.

Ook kun zelf een fotopakket samenstellen in onze webshop met daarin de gratis groepsfoto.

Webshop

Voor het bestellen van de schoolfoto’s maakt Photo l’ecole gebruik van een veilig en online bestelsysteem.

Inloggen

De schoolfoto’s van een kind worden zichtbaar na het invullen van het unieke loginnummer gecombineerd met het wachtwoord op onze bestelsite. In de beveiligde bestelomgeving stel je in een paar eenvoudige stappen een bestelling samen van jouw schoolfoto’s.

Bestelling plaatsen

Het afrekenen van de bestelling van de schoolfoto’s gaat gemakkelijk, vertrouwd en veilig  via Ideal, PayPal of bankoverschrijving.

Bestellingen van meerdere kinderen kunnen worden gecombineerd in één bestelling. Dit kan worden gedaan door op “nog een inlogkaartje” te klikken en daarna in te loggen met het volgende loginnummer met bijbehorend wachtwoord.

Rechtstreeks thuisbezorgd

De bestelling wordt na het afrekenen direct verwerkt en daarna rechtstreeks bezorgd op het opgegeven adres, dit kan natuurlijk ook het adres van opa en/of oma zijn.

Schoolfoto’s bestellen

Wil je meteen schoolfoto’s bestellen, klik dan hier om naar onze webshop te gaan en login met de gegevens die je via school hebt gekregen.

Heb je een vraag over je schoolfoto’s of over het bestellen ervan, neem dan contact met ons op.

bestellen schoolfoto

Fotoproducten

  • Fotopakketten
  • Combivellen
  • Digitale schoolfoto’s
  • Canvas & posters
  • Fotoproducten