Speciaal onderwijs


Speciaal onderwijs en schoolfotografie

Speciaal onderwijs

Ieder kind is bijzonder, maar sommigen zijn extra speciaal en daarom maken wij ook op het speciaal onderwijs schoolfoto’s. Door onze ruime ervaring en geduld zijn wij getraind in het maken van mooie schoolfoto’s van lichamelijk beperkte kinderen en verstandelijk beperkte kinderen.

Afhankelijk van de mogelijkheden binnen de organisatie komen wij dan ook graag bij jullie op school fotograferen. Want iedereen verdient een mooie schoolfoto! In samenwerking en met de hulp van de docenten en/of begeleiders is veel mogelijk en zien wij voor ieder type onderwijs kansen.

Door in overleg met de school de schoolfotografie goed te plannen kunnen wij rekening houden met alle belangrijke eigenschappen per groep of zelfs per persoon.

Verschillende opnames

Photo l’école biedt de ouders bij Speciaal Onderwijs de keuze uit meerdere opnames in verschillende poses aan. Deze opnames worden aangeboden aan de ouders via onze beveiligde online bestelsite. Ouders krijgen van ons een inlogkaartje met een unieke inlogcode en wachtwoord waarmee ze de schoolfoto’s van hun kinderen online kunnen bekijken. De foto’s van uw kinderen zijn uiteraard niet toegankelijk voor anderen!

speciaal onderwijs

Waarom Photo l’ecole?

Wil jij ook een perfect geplande schoolfotografie dag, professionele fotografen en de beste service voor ouders en scholen? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

basisonderwijs speciaal onderwijs

Meer informatie?

Ben je net zo enthousiast over onze schoolfoto’s als wij en wil je meer weten over bijvoorbeeld onze werkwijze? Neem dan contact met ons op voor een vraag, afspraak of aanmelding en ontdek waarom wij ook de schoolfotograaf voor jullie school zijn.

Voordelen voor ouders

  • Keuze uit meerdere verschillende portretopnames in een fotopakket
  • Kies uit één van de vele achtergronden
  • Veel verschillende soorten fotopakketten in de webshop
  • Ook een voordelig digitaal fotopakket  te bestellen in de webshop
  • Zelf het afleveradres kiezen, zo kunnen foto’s ook direct bij bijvoorbeeld opa en oma afgeleverd worden
  • Inloggegevens blijven het hele jaar geldig
schoolfotografie basisonderwijs
basisschool contactformulier speciaal onderwijs
basisonderwijs schoolfoto speciaal onderwijs

Gratis voor school

Wij komen kosteloos fotograferen op het speciaal onderwijs en bieden daarvoor als dank een aantal producten gratis aan school:

  • Een fotopakket met groepsfoto voor ieder personeelslid
  • Een leuke teamfoto voor ieder personeelslid
  • Extra groepsfoto’s voor het team en voor het schoolarchief 
  • Digitale fotobestanden voor de administratie van het speciaal onderwijs