Contactformulier


Contactformulier

Hieronder kun je het contactformulier invullen om bijvoorbeeld meer informatie aan te vragen. Wij nemen na ontvangst van het contactformulier binnen twee werkdagen telefonisch contact met u.

Als u een offerte heeft aangevraagd ontvangt u deze binnen vijf werkdagen op het opgegeven e-mail adres. Neem deze offerte op uw gemak door en bespreek hem met uw collega’s. Na een paar werkdagen na ontvangst

Je kunt ons natuurlijk ook altijd mailen op info@photolecole.nl. Wil je liever direct iemand spreken bel dan naar 0570-626246

Het team van Photo l’ecole staat voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen.

  basisschool contactformulier speciaal onderwijs

  Jouw schoolfotografie goed geregeld op school:

  • Keuze uit meerdere verschillende opnames
  • Een gratis groepsfoto bij ieder fotopakket
  • Ouders kunnen zelf hun fotopakket samenstellen in de webshop
  • Snelle levering van de schoolfoto’s, inlogkaarten, schoolpassen etc.
  • Gratis extra’s voor personeel en schoolverlaters
  • Hoge kwaliteit schoolfoto’s voor een scherpe prijs
  • Schoolfoto’s online bestellen & betalen
  • Bestel je portretfoto’s nu ook als een digitaal bestand met hoge resolutie
  • Bestel je schoolfoto’s bijvoorbeeld in een voordelig digitale fotopakket
  • Goede service aan zowel scholen als ouders

  Speciale wensen of een eigen idee voor een fotostijl? Vul dan het contactformulier. Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.

  Schoolfotograaf op jouw school?

  Wij maken schoolfoto’s op zowel basisscholen, middelbare scholen, speciaal onderwijs, kinderdagverblijven als peuterspeelzalen door heel Nederland.
  Hebben jullie speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Neem dan contact met ons op want wij denken graag met jullie school mee en maken  dan graag samen een plan wat bij de school past. Neem contact op voor meer informatie, een vraag of voor het maken van een afspraak of vul hier het contactformulier in.

  Een fotodag op rolletjes

  Je wilt als school leuke schoolfoto’s laten maken, maar er zo min mogelijk voor hoeven regelen. Dat snappen wij en daarom nemen wij het regelwerk uit handen en verzorgen wij de schoolfotografie dag, in overleg met de school of ouderraad, alles van begin tot eind.

  contactformulier basisonderwijs

  Helpdesk voor vragen

  Ouders kunnen rechtstreeks contact met ons opnemen als zij vragen hebben over de schoolfoto’s of het bestellen ervan of het contactformulier invullen. Bij vragen of verzoeken krijg je altijd direct één van onze medewerkers te spreken.

  Duidelijke afspraken

  We streven niet alleen naar een topervaring voor de kinderen/leerlingen, maar ook voor de basis en middelbare scholen. We zijn ervaren in het organiseren van een schoolfotografie dag en daarom kun je het regelwerk met een gerust hart aan ons overlaten.

  Professionele schoolfotografen

  Wij werken met een enthousiast en ervaren team van schoolfotografen die de vereiste theoretische fotokennis bezitten. De fotografen worden door ons intern opgeleid tot schoolfotograaf. Daarom zijn zij gewend om met kinderen/pubers te werken. Als de kinderen/leerlingen het spannend vinden stellen onze schoolfotografen hun gerust en nemen ze de tijd. Alles voor leuke en spontane schoolfoto’s en toekomstige herinneringen.