Kinderdagverblijven en Peuterspeelzalen


Schoolfotografie op kinderdagverblijven en peuterspeelzalen

Schoolfotografie op kinderdagverblijven en peuterspeelzalen

De kleintjes verdienen extra aandacht

Wat worden kinderen snel groot! Daarom doen wij ook aan schoolfotografie op kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Wij maken van dreumesen, peuters en kleuters ook graag een mooi plaatje. We nemen de tijd om de kinderen te fotograferen zoals ze zijn. Samen met jullie maken we een planning voor een gestructureerde, maar ontspannen en gezellige dag schoolfotografie.

Fotograaf kinderdagverblijf

Photo l’école biedt de ouders bij peuterspeelzalen en kinderdagverblijven de keuze uit meerdere opnames in verschillende poses aan. De gemaakte foto’s worden aangeboden via onze beveiligde online bestelsite. Ouders krijgen van ons een inlogkaartje met daarop een inlogcode en wachtwoord, waarmee ze de schoolfoto’s van hun kinderen online kunnen bekijken, bestellen en betalen. De foto’s van uw kinderen zijn uiteraard niet toegankelijk voor anderen!

Flexibel plannen

Kinderen houden van spelen en ons team gelukkig ook. Door een flexibele planning te maken, geven wij de kinderen de ruimte om spelenderwijs op de foto te gaan. Dit levert vrolijke en spontane beelden op waar we allemaal blij van worden.

Peuterfotografie

Wij fotograferen de allerkleinste kinderen in de peuterspeelzaal of op het kinderdagverblijf in de wintermaanden (van november tot en met maart). Als de peuterspeelzaal meedoet met de basisschool dan kan het ook in de overige maanden gedaan worden.

Schoolfotografie op kinderdagverblijven en peuterspeelzalen

Voordelen voor ouders

  • Meerdere, verschillende opnames van de kinderen
  • Inloggegevens blijven het hele jaar geldig
  • Zelf een fotopakket samenstellen met verschillende opnames
  • Bestel je schoolfoto’s ook voordelig in een digitale fotopakket
Schoolfotograaf Photo l'ecole

Gratis voor PSZ en KDV

We komen kosteloos fotograferen, en bieden als dank voor onze komst, een aantal producten gratis aan jullie aan:

  • Leid(st)ers krijgen van ons altijd een individuele fotoset met portret- en eigen groepsfoto
  • een teamfoto voor alle personeelsleden
  • een extra groepsfoto voor het archief.

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op via 0570-626246 , info@photolecole.nl of vul ons in. Wij bespreken graag met u alle mogelijkheden.