Bedankt voor uw bericht


Bedankt voor uw informatie aanvraag

Bedankt voor uw informatie aanvraag over schoolfotografie.

Bedankt voor uw informatie aanvraag

Beste,

Wij hebben uw bericht waarin u meer informatie aanvraagt over de schoolfoto’s en/of de schoolfotografie door Photo l’ecole in goede orde ontvangen.

Wij nemen binnen twee werkdagen telefonisch contact met u.

Als u een offerte heeft aangevraagd ontvangt u deze binnen vijf werkdagen op het opgegeven e-mail adres. Neem deze offerte op uw gemak door en bespreek hem met uw collega’s. Na een paar werkdagen na ontvangst nemen wij telefonisch contact met u op.

Wilt u terug naar onze website, klik hier om terug te gaan.

Wilt u nog schoolfoto’s bestellen, geen probleem. Klik dan hier om naar onze bestelsite te gaan.

Bedankt voor uw informatie aanvraag

Heeft u onze informatieve schoolkrant al gelezen?

Nee, klik dan hier voor de schoolkrant voor het Basisonderwijs

En klik hier voor de schoolkrant voor het Middelbaar onderwijs.

klassenfoto en groepsfoto

Schoolfotograaf Photo l’ecole

Photo l’ecole is dé online schoolfotograaf voor zowel basisscholen, middelbare scholen, speciaal onderwijs, kinderdag verblijven en peuterspeelzalen in heel Nederland.

Wij werken met een jong en enthousiast team van schoolfotografen, die de vereiste theoretische fotokennis bezitten, alsook door ons intern worden opgeleid tot schoolfotograaf.

Door onze jarenlange ervaring, in het werken met kinderen van alle leeftijden, zijn onze fotografen in staat om hele mooie foto’s te maken en tegelijkertijd een gezellige en ontspannen fotografie dag te creëren. Photo l’ecole kan met recht zeggen, een ware SCHOOLFOTOGRAAF te zijn.

Aangezien wij in het onderwijs werken, is ons voltallige personeel gescreend en in het bezit van een verklaring omtrent goed gedrag.