Over Photo l’ecole


Photo l’ecole, de schoolfotograaf voor heel Nederland

Schoolfotograaf Photo l’ecole

Photo l’ecole is dé online schoolfotograaf voor zowel basisscholen/basisonderwijs, middelbare scholen/voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs, kinderdag verblijven en peuterspeelzalen in heel Nederland.

Wij werken met een jong en enthousiast team van schoolfotografen, die de vereiste theoretische fotokennis bezitten en ook door ons intern worden opgeleid tot schoolfotograaf.

Omdat wij jarenlange ervaring hebben in het werken met kinderen van alle leeftijden zijn onze fotografen in staat om hele mooie foto’s te maken en tegelijkertijd een gezellige en ontspannen fotografie dag te creëren. Photo l’ecole kan met recht zeggen een ware SCHOOLFOTOGRAAF te zijn.

Wij werken als schoolfotograaf in het onderwijs daarom is ons voltallige personeel gescreend en in het bezit van een verklaring omtrent goed gedrag.

Photo l'ecole schoolfotograaf Apeldoorn Deventer Zupthen

Schoolfotografie goed geregeld

Omdat Photo l’ecole het gehele proces van schoolfotografie tot en met de productie van de inlogkaarten voor de webshop, fotopakketten, schoolpassen etc. in eigen beheer heeft kan er zeer snel geleverd worden aan het basis en voortgezet onderwijs waarbij de kwaliteit ook nog eens hoog is.

Hebben jullie speciale wensen of een eigen idee voor een fotostijl? Laat dan van je horen! We denken namelijk graag met jullie mee. Neem contact met ons op of vraag bijvoorbeeld meer informatie aan door ons contactformulier in te vullen.

Over Photo l'ecole

Waarom Photo l’ecole?

  • Perfect geplande schoolfotografie dag

  • Professionele kindvriendelijke schoolfotografen

  • Moderne en eigentijdse fotografie

  • Persoonlijke aandacht

  • Veel verschillende keuzemogelijkheden

  • Gratis schoolpassen

  • Goede service voor ouders en school

  • Jarenlange ervaring

  • Hoogwaardige kwaliteit

Bel nu 0570-626246 voor meer informatie!

Photo l'ecole

Kwaliteitsbewaking

Schoolfotograaf Photo l’ecole is een full-service schoolfotografie bedrijf en maakt schoolfoto’s in heel Nederland. Het gehele traject van schoolfotografie tot en met de levering van schoolfoto’s, schoolpassen, portretfoto’s, klassenfoto’s etc. wordt in eigen beheer uitgevoerd, hierdoor houden wij de controle over de kwaliteit en data.

AVG voortgezet onderwijs Photo l'ecole

Privacy

Photo l’ecole werkt volgens de richtlijnen van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Onze bestanden/schoolfoto’s en overige gegevens worden bewaard in een beveiligd ISO/NEN gecertificeerd datacentrum in Nederland.

Lees hier meer over hoe wij omgaan met de AVG.

Meld jullie school vandaag nog aan!

Het team van Photo l’ecole gaat ook graag voor jouw school aan de slag om leuke schoolfoto’s te maken.

Ben je net zo enthousiast over onze schoolfoto’s als wij? Bel dan vandaag nog 0570-626246 en Marianne of Brenda helpen je graag verder en leggen je onze werkwijze uit. Zij brengen vrijblijvend je wensen in kaart en indien gewenst, zetten zij de fotografie dag alvast voor je in optie in onze planning. Dat is handig omdat onze agenda zich snel vult en zo heb je toch de fotografiedatum die jullie goed uitkomt. Of vul ons contactformulier in om meer informatie aan te vragen.

Photo l'ecole schoolfotograaf