Fotografie op middelbare scholen


Schoolfotografie is door alle schooljaren heen ontzettend belangrijk gebleken. Bedenk je maar eens een moment dat je jaren later door een fotoalbum bladert, de schoolfoto’s vallen altijd op en zijn in trek. Het zijn mooie momenten waarmee je de verandering van kinderen door de jaren heen goed kunt zien.

Ook brengt het vaak mooie momenten omdat kinderen in de jongere jaren vaak op de jongere versie van hun ouders lijken. Het moment van de schoolfoto is echter niet alleen belangrijk in de jongere jaren.

Ook op de middelbare school is fotografie belangrijk en de foto’s die hier worden gemaakt zijn een herinnering die jaren later nog steeds gekoesterd wordt. 

Er zijn een aantal zaken belangrijk wanneer je gaat kijken naar fotografie op middelbare scholen. Het zou natuurlijk heel zonde zijn als de foto’s niet naar wens zijn aan het einde van de dag. 

1. Goede planning schoolfotografe

Er is bijna niets belangrijker aan fotografie op middelbare scholen dan een goede planning. Een goed geplande schoolfotografie dag zorgt ervoor dat je snel genoeg alle leerlingen, docenten en volle klassen op de foto krijgt. Ook na de schoolfotografie dag zorgen wij er ook voor dat de foto’s heel snel geleverd worden.

De administratie is snel genoeg rond zodat de foto’s ook gebruikt kunnen worden op de schoolfoto’s. Dat zijn zaken die belangrijk zijn, zodat dat het proces gaat zoals verwacht en de resultaten daar ook naar zijn. 

Fotografie op middelbare scholen

2. Hoge kwaliteit schoolfotografie middelbare school

Een ander belangrijk punt is dat de foto’s die gemaakt worden voldoen aan de kwaliteit die je mag verwachten. Het hele proces met betrekking tot de foto’s, de productie van de inlogkaarten, schoolpassen en dat soort zaken hebben wij volledig in eigen beheer.

Hierdoor kunnen we snel leveren en de kwaliteit leveren die u van ons verwacht. Onze schoolfotografen hebben jarenlang ervaring in het fotograferen van portretten van kinderen en jongeren en daarom ben je gegarandeerd van hoge kwaliteit schoolfoto’s. 

3. Snelle levering aan leerlingen en ouders

Ook belangrijk bij schoolfotografie is de snelheid van het leveren van de foto’s. Het maken van de schoolfoto’s is een bijzonder moment en een fijne dag en iedereen is dan benieuwd naar de resultaten. Het is dus belangrijk dat de schoolfotograaf de foto’s snel kan leveren.

Al tijdens het fotograferen koppelen wij de gegevens van de leerlingen direct aan de schoolfoto. Binnen één tot twee dagen na de schoolfotografie worden de digitale bestanden, uiteraard afgestemd met de administratie van de school, verstuurd. Dit kan via verschillende systemen die de school wellicht gebruikt. 

Geen rompslomp met schoolfotografe op de middelbare school

Scholen hebben het al druk genoeg en daarom is het belangrijk dat schoolfotografie volledig uit handen kan worden genomen als daar behoefte aan is. Ook de administratieve rompslomp van het maken van schoolfoto’s en het versturen ervan hoeft niet perse bij de school te liegen.

Photo L’ecole biedt daarom de mogelijkheid om aan ouders schoolfoto’s volledig online te laten bestellen, betalen en leveren. Van de gemaakte schoolfoto’s printen wij namelijk inlogkaarten of we versturen inloggegevens per e-mail. Met deze gegevens kunnen ouders en leerlingen inloggen in een beveiligde webshop om de foto’s te bekijken, bestellen en betalen.