Klassenfoto


Klassenfoto

Er zijn veel verschillende  mogelijkheden voor het maken van een klassenfoto, want zoveel mensen, zoveel wensen. Zo maken we al jaren op een  traditionele wijze groepsfoto’s voor zowel basisscholen als middelbare scholen.

Een panorama groepsfoto of een kubus groepsfoto is een nieuwe en speelse manier van schoolfotografie. Zo worden bij een panorama groepsfoto de leerlingen in kleine groepen gefotografeerd voor een witte achtergrond en later gemonteerd door onze photoshop experts  tot één geheel.

Deze groepsfoto is naast de gemaakte portretfoto’s te bekijken in onze webshop. In een paar eenvoudige stappen kunnen ouders in de webshop een leuk fotopakket met daarin verschillende opnames, én een  gratis groepsfoto samenstellen.

Hebben jullie zelf een goed idee voor de klassenfoto? Geen probleem, geef het aan ons door en wij gaan voor jullie aan de slag.

klassenfoto en groepsfoto

Meld jullie basisschool vandaag nog aan!

Het team van Photo l’ecole gaat ook graag voor jouw basisschool aan de slag om leuke klassenfoto’s te maken.

Ben je net zo enthousiast over onze schoolfoto’s op het basisonderwijs als dat wij dat zijn? Bel dan vandaag nog 0570-626246 en Marianne of Brenda helpen je graag verder en leggen je onze werkwijze uit. Zij brengen vrijblijvend je wensen in kaart in en, indien gewenst, zetten zij de schoolfotografie dag alvast voor je in optie in onze planning. Dat is handig omdat onze agenda zich snel vult en zo heb je toch de schoolfotografie datum die jullie goed uitkomt. Of vul ons contactformulier in om meer informatie aan te vragen.