Schoolfotograaf Brabant


Deventer Zwolle Apeldoorn Zutphen Meppel

Noord Brabant: Photo l’ecole is dé online schoolfotograaf voor heel Nederland

Noord Brabant: Bekijken, bestellen, betalen én verzenden: alles online in Noord Brabant!

Wij verzorgen een perfect geplande schoolfotografie dag in Noord Brabant met professionele schoolfotografen. Daarnaast bieden wij natuurlijk de beste service aan zowel de ouders als de scholen. Wij fotograferen al jaren met veel enthousiasme op veel basisscholen, middelbare scholen, speciaal onderwijs, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen in heel Nederland. Dat zie je terug in de kwaliteit van onze schoolfoto’s.

Speciale wensen of een eigen idee voor een fotostijl? Laat dan van je horen! Want wij denken graag met jullie mee. Neem contact met ons op of vraag meer informatie aan door ons contactformulier in te vullen.

Basisonderwijs in Noord Brabant

Met schoolfotograaf Photo l’ecole ben je verzekerd van een goed geplande en ontspannen schoolfotografie dag. Hierdoor kunnen wij mooie en vooral spontane schoolfoto’s leveren. De gemaakte schoolfoto’s bieden wij online aan in onze webshop ,waarin leuke foto artikelen voor de ouders staan.

Voortgezet onderwijs in Noord Brabant

Wij bieden professionele schoolfotografie voor het Voortgezet Onderwijs in Noor d Brabant. Denk daarbij aan een goed geplande schoolfotografie dag. Bovendien zorgen wij als schoolfotograaf voor een zeer snelle levering van de foto’s voor de administratie en schoolpassen. Dat zijn dingen die wij als schoolfotograaf belangrijk vinden!

Schoolfotografie Meppel

Fotografie

Photo l’ecole is de schoolfotograaf in Noord Brabant met fotografen die speciaal door onszelf zijn opgeleid. Zij zijn een ster in het op hun gemak stellen en fotograferen van kinderen en jongeren. Dit leidt tot mooie en spontane schoolfoto’s waar ouders blij van worden.

Bestelen schoolfoto's Hilversum

Bestellen

Ouders krijgen een inlogkaart met daarop een inlogcode en wachtwoord waarmee ze eenvoudig in de webshop de schoolfoto’s kunnen bekijken, bestellen en betalen.

leveren van schoolfoto's Laren

Gemak voor school

Wij ontlasten de scholen volledig. Met onze eigen productie- en service afdeling zijn wij het aanspreekpunt voor de ouders en dat is wel zo prettig geregeld.

Schoolfotograaf Noord Brabant

De voordelen van schoolfotograaf Photo l’ecole:

 • Hoge kwaliteit schoolfoto’s voor een zeer scherpe prijs
 • Professionele enthousiaste schoolfotografen
 • Keuze uit meerdere en verschillende poses
 • Een gratis groepsfoto bij ieder fotopakket
 • Ouders kunnen zelf hun fotopakket samenstellen in de webshop
 • Eén fotovel al vanaf € 2,99
 • U kiest zelf het afleveradres zodat de schoolfoto’s ook direct bij bijvoorbeeld opa en oma afgeleverd kunnen worden
 • Photo l’ecole rekent géén verzendkosten
 • Het bestellen, nabestellen en betalen van schoolfoto’s gaat online, dat is sneller, goedkopere en de school heeft er geen omkijken naar
 • Vlotte levering van de schoolfoto’s, inlogkaarten, bestellingen en schoolpassen
 • Veel verschillende mogelijkheden
 • Goede service aan zowel de scholen in Noord Brabant als aan de ouders

Meld jullie school vandaag nog aan!

Het team van schoolfotograaf Photo l’ecole gaat ook graag voor jouw school aan de slag om leuke schoolfoto’s te maken.

Ben je net zo enthousiast over onze schoolfoto’s als wij? Bel dan vandaag nog met ons (0570-626246) en Marianne of Brenda helpen je graag verder en leggen je onze werkwijze uit. Zij brengen vrijblijvend je wensen in kaart en, indien gewenst, zetten zij de schoolfotografie dag alvast voor je in optie in onze planning. Dat is handig omdat onze agenda zich snel vult en zo heb je toch de fotografiedatum die jullie goed uitkomt. Of vul ons contactformulier in om meer informatie aan te vragen.