Schoolfotograaf Bussum


Deventer Zwolle Apeldoorn Zutphen Meppel

Bussum: Photo l’ecole is dé online schoolfotograaf voor heel Nederland

Bussum: Bekijken, bestellen, betalen én verzenden: alles online in Bussum!

Wij verzorgen een perfect geplande schoolfotografie dag in Bussum met een professionele schoolfotograaf. Daarnaast bieden wij natuurlijk de beste service voor ouders en scholen. Wij fotograferen al jaren met veel enthousiasme op zowel basisscholen, middelbare scholen, speciaal onderwijs, kinderdagverblijven als peuterspeelzalen in heel Nederland. En dat zie je terug in de kwaliteit van onze schoolfoto’s.

Speciale wensen of een eigen idee voor een fotostijl? Laat dan van je horen want wij denken graag met jullie mee. Neem dan contact met ons op of vraag bijvoorbeeld meer informatie aan door ons contactformulier in te vullen.

Basisonderwijs inBussum

Met schoolfotograaf photo l’ecole ben je verzekerd van een goed geplande en ontspannen schoolfotografie dag in Bussum. Hierdoor kunnen wij mooie en vooral ook spontane schoolfoto’s leveren wat ouders fijn vinden. De gemaakte schoolfoto’s bieden wij online aan in onze webshop waarin leuke foto artikelen voor de ouders staan zoals bijvoorbeeld een sleutelhanger met foto.

Voortgezet onderwijs Bussum

Wij bieden professionele schoolfotografie voor het Voortgezet Onderwijs in Bussum. Denk daarbij aan een goed geplande schoolfotografie dag. Bovendien zorgen wij als schoolfotograaf voor een zeer snelle levering van de foto’s voor de administratie en schoolpassen. Dat zijn dingen die wij als schoolfotograaf belangrijk vinden!

Schoolfotografie Meppel

Fotografie

Photo l’ecole is de schoolfotograaf in Bussum met fotografen die speciaal door onszelf zijn opgeleid in het op hun gemak stellen en creatief vastleggen van kinderen en jongeren. Dit resulteert in mooie en spontane schoolfoto’s die ouders blij maken.

Bestelen schoolfoto's Hilversum

Bestellen

Ouders krijgen een inlogkaart met daarop een inlogcode en wachtwoord waarmee ze eenvoudig in de webshop de schoolfoto’s kunnen bekijken, bestellen en betalen.

leveren van schoolfoto's Laren

Gemak voor school

Wij ontlasten de scholen volledig. Met onze eigen productie- en service afdeling zijn wij het aanspreekpunt voor de ouders en dat is wel zo prettig geregeld.

Schoolfotograaf Deventer

De voordelen van schoolfotograaf Photo l’ecole:

 • Hoge kwaliteit schoolfoto’s voor een zeer scherpe prijs
 • Professionele enthousiaste schoolfotografen
 • Keuze uit meerdere en verschillende poses
 • Een gratis groepsfoto bij ieder fotopakket
 • Ouders kunnen zelf hun fotopakket samenstellen in de webshop
 • Eén fotovel al vanaf € 2,99
 • U kiest zelf het afleveradres zodat de schoolfoto’s ook direct bij bijvoorbeeld opa en oma afgeleverd kunnen worden
 • Photo l’ecole rekent géén verzendkosten
 • Het bestellen, nabestellen en betalen van schoolfoto’s gaat online, dat is sneller, goedkopere en de school heeft er geen omkijken naar
 • Vlotte levering van de schoolfoto’s, inlogkaarten, bestellingen en schoolpassen
 • Veel verschillende mogelijkheden
 • Goede service aan zowel de scholen in Bussum als aan de ouders